SVR camping Belgie | ACi BelgiŽ - Kamperen begint hier Alle campings in BelgiŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart BelgiŽ West Vlaanderen Oost Vlaanderen Antwerpen Limburg Vlaams Brabant Waals Brabant Henegouwen Namen Luik Luxemburg
SVR camping Belgie

SVR camping Belgie

Zoekt u naar een SVR camping in Belgie? Op AlleCampingsIn.nl staan een aantal campings in Belgie die aangesloten zijn bij de Stichting Vrije Recreatie. Steeds meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Belgie komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland van Belgie waar u van de rust van het belgische platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij kunt genieten.

De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De bij de SVR aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, basis voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Kantines, speelautomaten en dergelijke bronnen van vermaak zijn er veelal niet. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij. Misschien kunt u helpen voeren en wanneer u geluk heeft, kunt u een koe zien kalven.