Op vakantie in Belgie | ACi BelgiŽ - Kamperen begint hier Alle campings in BelgiŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart BelgiŽ West Vlaanderen Oost Vlaanderen Antwerpen Limburg Vlaams Brabant Waals Brabant Henegouwen Namen Luik Luxemburg
Op vakantie in Belgie

Op vakantie in Belgie

België is een kampeerland bij uitstek! Voor een vakantie in België blijft u lekker dicht bij huis maar bevindt u zich toch in een compleet anders omgeving.

Levensgenieters en cultuurliefhebbers kiezen voor een bezoek aan de grote steden: Antwerpen, Brussel, Brugge of Gent. Er is zoveel te zien, te horen en te proeven. Maar ook in minder roemruchte plaatsen sprankelt België.
Zelf zoeken Belgen 's zomers graag vertier aan de Vlaamse kust. Fietsers ontdekken volop mogelijkheden in de polders, op de Kempense heide of in het heuvelland. Hoogtepunten in het Franstalige Wallonië zijn de Ardennen. Bekend zijn er de grotten van Han. Vakantieparken en verbouwde kasteeltjes maken de Ardennen tot een geliefde groepsbestemming.

Belgen houden van het goede leven. Dat merkt u tijdens een vakantie in België. De Bourgondische levensstijl van onze zuiderburen zorgt voor een gezellige vakantie waarin u alleen maar hoeft te genieten.

Bent u een cultuurliefhebber? Dan zit u in België op de juiste plek. Hier en daar ontdekt u knusse, pittoreske dorpjes. Een dagje uit met het gezin? Plopsa indoor Hasselt en de Olmense Zoo zijn een aanrader.