Campings met WIFI | Alle campings in Alle campings in inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Europa Frankrijk Frankrijk Spanje Portugal Andorra Luxemburg Belgie Nederland Groot Brittannie Groot Brittannie Ierland Duitsland Denemarken Polen Tsjechie Slowakije Zwitserland Oostenrijk Liechtenstein Italie Italie Noorwegen Zweden Finland Slovenie Kroatie Bosnie Herzegovina Joegoslavie Hongarije Roemenie Bulgarije Macedonie Albanie Griekenland Griekenland Estland Estland Letland Litouwen
Campings met WIFI

Campings met WIFI

Ook op vakantie uw e-mail controleren en onbeperkt internetten? Op de campings met WIFI kunt u gewoon draadloos gebruik maken van het internetnetwerk van de camping. Blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws in eigenland of bent u draadloos internet nodig voor uw werk?

Op AlleCampingsIn.nl staan een groot aantal campings die standaard WIFI aanbieden. Op sommige campings is dit zelf gratis. wanneer bij een camping het icoontje van WIFI wordt getoond kunt u er vanuit gaan dat er draadloos internet op een groot gedeelte van de camping wordt aangeboden.

Het signaal is niet altijd even sterk, waardoor het kan voorkomen dat u niet op de hele camping internet heeft. Op een aantal camping zult u een toegangscode moeten kopen om gebruik te maken van het WIFI netwerk. In deze gevallen is het aangeboden internet vaak wel stabiel en kunt u gebruik maken van redelijk snel WIFI.

Een aantal campings met WIFI:Klik hier om alle campings met WIFI te bekijken.