SVR campings Denemarken | ACi Denemarken - Kamperen begint hier Alle campings in Denemarken inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Denemarken Noord Jutland Midden Jutland Zuid Jutland Funen Seeland Bornholm
SVR campings Denemarken

SVR campings Denemarken

Denemarken kent ook SVR campings. Op AlleCampingsIn.nl staan een aantal campings in Denemarken die aangesloten zijn bij de SVR. Het wordt steeds populairder, meer en meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Denemarken komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland van Denemarken waar u van de rust van het Deense platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij kunt genieten.

De SVR is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit.  Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.