Karpervissen in Duitsland | ACi Duitsland - Kamperen begint hier Alle campings in Duitsland inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Duitsland Schleswig-Holstein Rheinland Pfalz Mecklenburg-vorpommern Niedersachsen Sachsen-Anhalt Nordrhein-Westfalen Brandenburg Hessen Sachsen Saarland Thuringen Baden Wurttemberg Beieren
Karpervissen in Duitsland

Karpervissen in Duitsland

Wilt u gaan karpervissen in Duitsland en bent u op zoek naar een campings met een vismeer? Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om te vissen op de camping of in de buurt van de camping.

Een fantastische visvakantie beleeft u in Duitsland. Het land heeft veel te bieden voor de liefhebber van vissen. In Duitsland vindt u meertjes, grote en kleine rivieren en in het noorden van het land is zelfs zeevissen mogelijk. In Duitsland komen veel verschillende vissoorten voor. Iedere hengelaar, ervaren of onervaren, zal zich hier uitstekend vermaken tijdens het vissen. In Duitsland kunt u vissen op karpers, maar ook op roofvissen als snoek en snoekbaars. Op verschillende plaatsen is vliegvissen mogelijk. Door het hele land vindt u forelvijvers die de moeite van het bezoeken waard zijn. Wilt u genieten van het vissen, heerlijk buiten zijn in de prachtige natuur? Dan is een visvakantie in Duitsland een aanrader!

Wilt u tijdens uw visvakantie in Duitsland onbezorgd kunnen vissen, zorg er dan voor dat u op de hoogte bent van de geldende regels. Net als in Nederland heeft u om te mogen vissen in Duitsland een vergunning nodig, de zogenoemde fischereischein. De voorwaarden waaronder de fischereischein wordt afgegeven verschillen per deelstaat, evenals de prijs. U kunt de vergunning kopen op het gemeentehuis. Neem een legitimatiebewijs en pasfoto mee! Naast de fischereischein heeft u voor ieder water waar u wilt vissen apart toestemming nodig. Hiervoor koopt u een zogenoemde gehmenung bij de beheerder van dat water. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de lokale VVV. Zorg ervoor dat u in het bezit bent van alle nodige vergunningen voordat u gaat vissen in Duitsland, dan kunt u onbezorgd genieten van uw visvakantie!

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.