SVR campings in Duitsland | ACi Duitsland - Kamperen begint hier Alle campings in Duitsland inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Duitsland Schleswig-Holstein Rheinland Pfalz Mecklenburg-vorpommern Niedersachsen Sachsen-Anhalt Nordrhein-Westfalen Brandenburg Hessen Sachsen Saarland Thuringen Baden Wurttemberg Beieren
SVR campings in Duitsland

SVR campings in Duitsland

SVR campings in Duitsland vindt u ook op onze website. Op AlleCampingsIn.nl staan een aantal campings in Duitsland die aangesloten zijn bij de Stichting Vrije Recreatie. Steeds meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Duitsland komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland van Duitsland waar u van de rust van het Duitse platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij kunt genieten.

De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De bij de SVR aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Kantines, speelautomaten en dergelijke bronnen van vermaak zijn er veelal niet. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij. Misschien kunt u helpen voeren en wanneer u geluk heeft, kunt u een koe zien kalven.