Karpervissen in Frankrijk | ACi Frankrijk - Kamperen begint hier Alle campings in Frankrijk inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Frankrijk Aquitaine Auvergne Bourgogne Bretagne Centre Champagne-Ardennen Corsica Elzas Franche-Comté Île-de-France Languedoc Roussillon limousin Lotharingen Midi-Pyrénées Noord-Nauw van Calais Normandie Pays de la Loire Picardië Poitou Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes
Karpervissen in Frankrijk

Karpervissen in Frankrijk

Wilt u gaan karpervissen in Frankrijk en bent u op zoek naar een campings met vismeer? Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om op karper te vissen in de buurt van de camping.

Vissen is in Frankrijk is een veel beoefende activiteit. Het land leent zich dan ook uitstekend voor een visvakantie. Frankrijk beschikt over een aangenaam klimaat en een zeer divers landschap. In de vele Franse wateren komen maar liefst 50 verschillende vissoorten voor. Iedere hengelaar, ervaren of onervaren, jong of oud, zal zich vermaken tijdens een visvakantie in Frankrijk. Langs de enorme kuststrook van het land worden op veel plaatsen zeevisuitstapjes georganiseerd. Dat wordt een actief dagje op zee met hopelijk een goede vangst. Zeevissen in Frankrijk is een unieke ervaring! Gaat u liever zoetwatervissen? In Frankrijk vindt u volop meren en rivieren waar onder andere op forel en karpers gevist kan worden. Laat u informeren over vele mogelijkheden voor een visvakantie in Frankrijk.

Net als in de meeste Europese landen is het vissen in Frankrijk aan bepaalde regels gebonden. Zorg dat u goed voorbereid op pad gaat, Dan kunt onbezorgd genieten van uw visvakantie in Frankrijk. Om te mogen vissen in Frankrijk heeft een visvergunning nodig, de Carte de Pêche. Deze visvergunning is te koop in tabakswinkels, hengelsportwinkels, maar ook in diverse bars en café’s in vrijwel ieder Frans dorp. Er bestaan verschillende soorten vergunningen. Zo is er bijvoorbeeld een aparte vergunning nodig als u wilt gaan nachtvissen en worden er speciale vergunningen voor toeristen verkocht. Laat u goed informeren bij de lokale VVV of bij de organisator van je vistrip. Zo komt u niet voor verassingen te staan en wordt uw visvakantie in Frankrijk een onvergetelijke reis!

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.