Tent huren in Frankrijk | ACi Frankrijk - Kamperen begint hier Alle campings in Frankrijk inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Rhône-Alpes Loire Rhone Ain Haute-Savoie Savoie Isere Drome Ardeche
Tent huren in Frankrijk

Tent huren in Frankrijk

Wilt u deze zomer een tent huren in Frankrijk? Veel Nederlandse ontdekken de laatste jaren het gemak van het huren van een tent. Een schitterende safaritent, canadeese tent of luxe bungalowtent huren op een mooie 4 of 5 sterren camping in Frankrijk. Het plezier van de camping met het gemak van thuis, dat is kamperen in een huurtent!

Op vele Franse campings is het tegenwoordig mogelijk om een volledig ingerichte tent te huren. Uw eigen keuken, sanitair en heerlijke bedden ipv een luchtbed. De mooie huurtenten zijn veelal voorzien van een harde ondergrond en hebben een eigen badkamer. Het grote voordeel van een huurtent is dat u gebruik maakt van alle faciliteiten op de camping en toch de luxe ervaart van een stacaravan of chalet.

Voor het huren van een tent in Frankrijk bent u op AlleCampingsIn.nl aan het juiste adres. Vele campings die getoond worden op onze website bieden verhuur van tenten aan. U kunt rechtstreeks bij de camping boeken of via een organisatie die de tentverhuur van de camping regelt.

Klik hier wanneer u direct een overzicht wilt zien van campings in Frankkrijk die tenten verhuren.