SVR campings in Frankrijk | ACi Frankrijk - Kamperen begint hier Alle campings in Frankrijk inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Frankrijk Aquitaine Auvergne Bourgogne Bretagne Centre Champagne-Ardennen Corsica Elzas Franche-Comté Île-de-France Languedoc Roussillon limousin Lotharingen Midi-Pyrénées Noord-Nauw van Calais Normandie Pays de la Loire Picardië Poitou Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes
SVR campings in Frankrijk

SVR campings in Frankrijk

Bent u op zoek naar een SVR camping in het Franse land? Op AlleCampingsIn.nl staan een aantal campings in Frankrijk die aangesloten zijn bij de Stichting Vrije recreatie. Steeds meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Frankrijk komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland van Frankrijk waar u van de rust van het Franse platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij kunt genieten.

De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De bij de SVR aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Kantines, speelautomaten en dergelijke bronnen van vermaak zijn er natuurlijk niet. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij. Misschien kunt u helpen voeren en wanneer u geluk heeft, kunt u een koe zien kalven.