Alle campings in Frankrijk inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Frankrijk Aquitaine Auvergne Bourgogne Bretagne Centre Champagne-Ardennen Corsica Elzas Franche-Comté Île-de-France Languedoc Roussillon limousin Lotharingen Midi-Pyrénées Noord-Nauw van Calais Normandie Pays de la Loire Picardië Poitou Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes
Op vakantie in Frankrijk

Op vakantie in Frankrijk

Frankrijk is het vakantieland van Europa en kampeerland bij uitstek. Verlangt u al naar een glaasje wijn op een terras of voor uw tent of caravan? Frankrijk is zo veelzijdig dat u er alles kunt vinden wat u wenst. Of u nu verlangt naar een strandvakantie in een levendige badplaats, op zoek bent naar rust en ruimte of uitziet naar een actieve vakantie. Bovendien is er ontzettend veel te zien qua steden- en natuurschoon. En tijdens uw vakantie kunt u volop genieten van de Franse keuken en de wijnen. Die zijn net zo gevarieerd als het land zelf!

Een dorpsbezoek is een leuke dagbesteding tijdens uw vakantie. In sommige dorpen lijkt de laatste eeuwen nauwelijks iets te zijn veranderd. Wanneer u de titel 'les plus beaux villages de France tegenkomt dan moet u zeker een kijkje nemen. Alleen de mooiste historische dorpen met monumenten zoals vakwerkhuizen en andere bezienswaardigheden mogen deze titel dragen. Wat altijd een mooie gelegenheid voor een dorpsbezoek is, is de wekelijkse marktdag.