SVR campings Engeland | ACi Groot-BrittanniŽ - Kamperen begint hier Alle campings in Groot-BrittanniŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Groot-BrittanniŽ Schotland Noord-Engeland Noord-West-Engeland Yorkshire-and-the-Humber Wales West-midlands East-midlands Zuid-West-Engeland Zuid-Oost-Engeland East-Anglia Noord-Ierland
SVR campings Engeland

SVR campings Engeland

Engeland kent ook enkele SVR campings. Het wordt steeds populairder. Meer en meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Engeland komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland van Engeland waar u van de rust van het Engelse platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij kunt genieten.

De grondlegger van het 'kamperen bij de boer' is de SVR. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.