Visvakantie in Engeland | ACi Groot-BrittanniŽ - Kamperen begint hier Alle campings in Groot-BrittanniŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Groot-BrittanniŽ Schotland Noord-Engeland Noord-West-Engeland Yorkshire-and-the-Humber Wales West-midlands East-midlands Zuid-West-Engeland Zuid-Oost-Engeland East-Anglia Noord-Ierland
Visvakantie in Engeland

Visvakantie in Engeland

Bent u dol op vissen en wilt u dit gaan doen in Engeland? Of bent u op zoek naar een campings met een vismeer? Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om te vissen op de camping of in de buurt van de camping.

Engeland is zeer geschikt voor een fantastische visvakantie. Het land is namelijk een paradijs voor hengelaars. Hier kunt u genieten van adembenemende landschappen, ruige natuur en indrukwekkende vislocaties. Een visvakantie in Engeland is een geweldig ervaring voor ieder type visser. De vele rivieren bieden een enorme verscheidenheid aan zoetwatervissen, maar ook het zeevissen behoort in Engeland tot de mogelijkheden. Rivier de Tyne is dé plek om op zalm te vissen, hier zijn vissen gevangen van maar liefst 14 kilo! Ook langs de andere Engelse rivieren en langs de kleinere wateren vindt u mooie plekjes om uw hengel uit te gooien. Genieten van de ruige en ongerepte Engelse natuur terwijl u uw grootste hobby uitoefent, wat wilt u nog meer! Vissen in Engeland beleeft u intens!

Wilt u onbezorgd genieten van uw visvakantie in Engeland? Zorg er dan voor dat u goed op de hoogte bent van de regels en benodigde vergunningen om te mogen vissen in Engeland. Net als in de meeste landen zijn aan het vissen in Engeland regels verbonden. Iedereen ouder dan 12 jaar heeft een visvergunning nodig om te mogen vissen op zalm, forel, paling en alle andere zoetwatervissen. Er zijn verschillende vergunningen te koop. Welke vergunning u nodig heeft hangt af van de geldigheidsduur en het soort vis waarop u wilt vissen. De vergunningen zijn te koop bij de Engelse postkantoren of via internet. Op de site van het Engelse Environment Agency vindt u alle informatie. Veel plezier tijdens je visvakantie in Engeland!

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.