SVR campings Hongarije | ACi Hongarije - Kamperen begint hier Alle campings in Hongarije inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Hongarije Gyor Monson Sopron Komarom-Esztergom Pest Nograd Borsod Abauj Zemplen Szabolcs-Szatmar-Bereg Zala Veszprem Fejer Heves Hajdu Bihar Jasz-Nagykun Szolnok Somogy Baranya Tolna Bacs-Kiskun Csongrad Bekes Vas
SVR campings Hongarije

SVR campings Hongarije

Hongarije kent enkele SVR campings. Steeds meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijf in een landelijke omgeving. In Hongarije komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende landelijke locaties waar u van de rust van het Engelse platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij kunt genieten.

De grondlegger van het 'kamperen bij de boer' is de SVR. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De bij de SVR aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.