Alle campings in Hongarije inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Hongarije Gyor Monson Sopron Komarom-Esztergom Pest Nograd Borsod Abauj Zemplen Szabolcs-Szatmar-Bereg Zala Veszprem Fejer Heves Hajdu Bihar Jasz-Nagykun Szolnok Somogy Baranya Tolna Bacs-Kiskun Csongrad Bekes Vas
Vakantie in Hongarije

Vakantie in Hongarije

Wilt u binnenkort op vakantie in Hongarije? Op AlleCampingsIn.nl vind u een groot aantal campings in Hongarije. Hoewel de meeste toeristen de hoofdstad Boedapest bezoeken is er veel te doen in Hongarije.

Door het aangename klimaat in de zomer is een bezoek aan een camping Hongarije zeker aan te raden. Hongarije is een fantastisch land om vakantie te vieren: Vriendelijke mensen, schitterende steden, prachtige ongerepte natuur, een rijk cultureel leven,  mooie landschappen, heerlijke wijnen en een klimaat dat in de lente en zomer niet onderdoet voor bijvoorbeeld Italië.  Hongarije is tevens bekent om zijn wellnessmogelijkheden: denk aan de beroemde thermaalbaden, maar ook de schitterende waterparken. Tevens heeft Hongarije het grootste binnenmeer van Europa: het Balatonmeer met fraaie zonovergoten stranden en mooie stadjes.

Een vakantie in Hongarije is nog betaalbaar. Dat geldt zowel voor de campings, vakantiehuizen, hotels en voor het eten en drinken. Je kunt er bijvoorbeeld voor nog geen tien euro heerlijk eten, inclusief wijn, koffie en een nagerecht. Ook op een terrasje betaal je nog niet de helft van wat je in landen als Frankrijk en Spanje betaalt. Kortom, het leven is er nog goed & goedkoop!