SVR campings Ierland | ACi Ierland - Kamperen begint hier Alle campings in Ierland inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Ierland Ulster Connacht Leinster Munster
SVR campings Ierland

SVR campings Ierland

Zoekt u een SVR camping in Ierland? Op AlleCampingsIn.nl staan een aantal campings in Ierland die zijn aangesloten bij de SVR. Steeds meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Ierland komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende Ierse platteland. Waar u van de rust  en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij kunt genieten.

SVR is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit.  Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.