Campings aan het Comomeer | ACi ItaliŽ - Kamperen begint hier Alle campings in ItaliŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart ItaliŽ Valle D'Aosta Piemonte Lombardije Trentino Zuid-Tirol Friuli-Venezia Giulia Veneto Liguria Emilia-Romagna Toscane Le Marche Umbrie Lazio Abruzzo Molise Campania Apulie Basilicata Calabria Sicilie Sardinie Liguria
Campings aan het Comomeer

Campings aan het Comomeer

Uw kampeervakantie aan het Comomeer begint op AlleCampingsIn.nl. Wanneer u opzoek bent naar een kleine kindvriendelijke camping of een camping met alles erop en eraan aan het Comomeer kunt u hier en onafhankelijke selectie van campings maken.

Het schitterende Lago di Como, zoals Italianen het noemen, ligt centraal in het Italiaanse merengebied van de Lombardije en is een van de grotere meren in deze omgeving. Het comomeer wordt gevoed door de rivier De Adda en heeft een diepte van maximaal 410 meter.

Tijdens uw vakantie flaneren langs de boulevard van de typisch Italiaanse plaatjes; Menaggio, Bellano, Gravedona, Varenna, Bellagio, Tremezzo, Colico, Lecco, Como en het deftige Cernobbio. 

De campings rond het Lago di Como kunt u o.a. bekijken via onze mogelijkheid om campings op kaart te selecteren.

Campings aan het Comomeer: