SVR campings Italie | ACi ItaliŽ - Kamperen begint hier Alle campings in ItaliŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart ItaliŽ Valle D'Aosta Piemonte Lombardije Trentino Zuid-Tirol Friuli-Venezia Giulia Veneto Liguria Emilia-Romagna Toscane Le Marche Umbrie Lazio Abruzzo Molise Campania Apulie Basilicata Calabria Sicilie Sardinie Liguria
SVR campings Italie

SVR campings Italie

Zoekt u een SVR camping in Italie? Op AlleCampingsIn.nl hebben zich een aantal campings aangemeld die zijn aangesloten bij de SVR. Steeds meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Italie komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende Italiaanse platteland. Waar u van de rust, het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij kunt genieten.

De grondlegger van het 'kamperen bij de boer' is de SVR. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.