Op vakantie in ItaliŽ | ACi ItaliŽ - Kamperen begint hier Alle campings in ItaliŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart ItaliŽ Valle D'Aosta Piemonte Lombardije Trentino Zuid-Tirol Friuli-Venezia Giulia Veneto Liguria Emilia-Romagna Toscane Le Marche Umbrie Lazio Abruzzo Molise Campania Apulie Basilicata Calabria Sicilie Sardinie Liguria
Op vakantie in ItaliŽ

Op vakantie in ItaliŽ

Wilt u binnenkort op vakantie naar Italië? Op AlleCampingsIn.nl vind u een groot aantal campings in Italië. Hoewel de meeste toeristen de hoofdstad Rome of steden zoals Florance, Pisa en Venetië bezoeken is er veel te doen in Italië.

De noordgrens van Italië ligt in de Alpen. In het zuiden sluit de Povlakte hierop aan, gevolgd door de Apennijnen, die de hele Italiaanse ‘laars’ verdelen in een Adriatische en een Tyrrheense kant. Behalve de grote eilanden Sardinië en Sicilië behoren ook Ischia, Elba en Capri tot het grondgebied. Evenals de cultuursteden Rome, Florence, Siena, Pisa, Milaan en Venetië trekken de stranden aan de Middellandse en de Adriatische Zee miljoenen bezoekers.

De populairste gebieden voor een kampeervakantie in Italie zijn vooral de regio’s rondom de Adriatische kust bij Venetië, het Gardameer en Toscane. Het zal je dan ook niet verbazen dat je in deze gebieden keuze hebt uit vele campings.