SVR campings Kroatie | ACi KroatiŽ - Kamperen begint hier Alle campings in KroatiŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart KroatiŽ Zagreb Karlovac Primorje-Gorski Kotar Istrie Lika-Senj Zadar Sibenik Split-Dalmatie Dubrovnik-Neretva
SVR campings Kroatie

SVR campings Kroatie

Het kamperenin een landelijke omgeving wordt steeds populairder. Bent u op zoek naar een SVR camping in Kroatie? Op AlleCampingsIn.nl staan een aantal campings in Kroatie die aangesloten zijn bij de Stichting Vrije Recreatie.  In Kroatie komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland. Waar u  van de rust van het kroatische platteland en het kontakt met het boerenleven kunt genieten.

De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland. De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld.

SVR aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, basis voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Grootschalig vermaak wordt veelal niet georganiseerd. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.