SVR campings Luxemburg | ACi Luxemburg - Kamperen begint hier Alle campings in Luxemburg inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Luxemburg
SVR campings Luxemburg

SVR campings Luxemburg

Zoekt u een SVR camping in Luxemburg? Op AlleCampingsIn.nl zijn een aantal campings aangemeld die zijn aangesloten bij de SVR. Steeds meer campeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. De rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven wordt door steeds meer mensen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings.

Het  'kamperen bij de boer' heeft vorm gekregen door de Stichting Vrije Recreatie. Zij is hiervan de grondlegger . Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

Campings de bij de SVR zijn aangesloten bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.