Visvakantie in Luxemburg | ACi Luxemburg - Kamperen begint hier Alle campings in Luxemburg inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Luxemburg
Visvakantie in Luxemburg

Visvakantie in Luxemburg

Een visvakantie in Luxemburg plannen? Of bent u op zoek naar een campings met een vismeer? Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om te vissen op de camping of in de buurt van de camping.

Luxemburg is een waar paradijs voor hengelaars. Zoals u misschien weet, staat dit kleine landje bekend om zijn prachtige natuur en adembenemende landschappen. Maar wist u dat Luxemburg ook bekend staat om zijn rijkdom aan vissoorten? Forel, paling, karpers en vele andere vissoorten zwemmen rond in de Luxemburgse wateren. Van de ruige Ardennen met snelstromende riviertjes in het noorden van het land tot de prachtige natuurparken met grote meren in het zuiden: vissen in Luxemburg verveelt nooit! Een plek om te overnachten dicht bij één van de vele wateren vormt de ideale uitvalsbasis voor uw visvakantie. Vanuit uw slaapplaats zit u zo aan het water, heerlijk te vissen. Vissen in Luxemburg is een fantastische ervaring!

Natuurlijk wilt u onbezorgd kunnen genieten van uw visvakantie in Luxemburg. Om niet voor vervelende verassingen te komen te staan, is het aan te raden u goed te laten informeren over de verschillende regels rondom het vissen in Luxemburg. Om te mogen vissen in de Luxemburgse wateren heeft u een visvergunning nodig. U kunt de vergunning kopen bij de verschillende districtscommissariaten en bij een aantal hotels en lokale toeristenbureaus. Voor enkele binnenwateren heeft u apart toestemming nodig van de beheerder van dat water. Het personeel van de lokale VVV informeert u graag over de verschillende regels en vergunningen. Daarbij kunnen ze u alles vertellen over de mooiste visplekjes van de regio. Geniet van de ongerepte natuur, de prachtige heuvels en de gastvrijheid van de lokale bevolking tijdens een visvakantie in Luxemburg.

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.