SVR campings Oostenrijk | ACi Oostenrijk - Kamperen begint hier Alle campings in Oostenrijk inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Oostenrijk Vorarlberg Tirol Salzburg Oberosterreich Niederosterreich Burgenland Stiermarken Karinthie
SVR campings Oostenrijk

SVR campings Oostenrijk

Een SVR camping in Oostenrijk? Op AlleCampingsIn.nl zijn een aantal campings aangemeld die zijn aangesloten bij de SVR.  De rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven wordt door steeds meer mensen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings.Steeds meer campeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving.

De overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenlandis de SVR . Het 'kamperen bij de boer' heeft vorm gekregen door de Stichting Vrije Recreatie. Zij is hiervan de grondlegger . Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld.

Campings die bij de SVR zijn aangesloten bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.