SVR campings Polen | ACi Polen - Kamperen begint hier Alle campings in Polen inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Polen West Pommeren Pommeren Ermland-Mazurie Podlachie Lubusz Groot Polen KujaviŽ-Pommeren Mazovie Lublin Neder-Silezie Opole Silezie Klein-Polen Swiety Krzyz Subkarpaten
SVR campings Polen

SVR campings Polen

Polen kent ook een aantal campings die zijn aangesloten bij de SVR. Zoekt u een SVR camping in Polen? Op AlleCampingsIn.nl vindt u vast de landelijke camping die bij u past. Steeds meer campeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. De rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven wordt door steeds meer mensen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings.

De Stichting Vrije Recreatie is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland. Het 'kamperen bij de boer' heeft vorm gekregen door de Stichting Vrije Recreatie. Zij is hiervan de grondlegger . Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld.

De campings die de bij SVR zijn aangesloten bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.