Alle campings in Polen inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Polen West Pommeren Pommeren Ermland-Mazurie Podlachie Lubusz Groot Polen KujaviŽ-Pommeren Mazovie Lublin Neder-Silezie Opole Silezie Klein-Polen Swiety Krzyz Subkarpaten
Op vakantie in Polen

Op vakantie in Polen

Wilt u binnenkort op vakantie in Polen? Op AlleCampingsIn.nl vind u een groot aantal campings in Polen. Hoewel de meeste toeristen de hoofdstad Warschau bezoeken is er veel te doen in Polen.

Polen heeft een sterke muzikale traditie en een rijke folklore. Kleine lokale feesten en wedstrijden worden in het hele land georganiseerd, vooral in de zomer. Het is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar iets anders.
In de middeleeuwen was het een machtig koninkrijk. Daarna hebben diverze Europese landen zoals Duitsland, Rusland en Oostenrijk hevig strijd gevoerd om het bezit van het land. Vandaar ook dat Polen een land is van steden die steeds weer moesten worden opgebouwd en van kastelen en kasteelruïnes. Liefhebbers van geschiedenis komen hier aan hun trekken, liefhebbers van wandelen in een prachtige natuur niet minder.