Op vakantie in Portugal | ACi Portugal - Kamperen begint hier Alle campings in Portugal inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Portugal Costa Verde Montanhas Costa de Prata Alentejo Kust van Lissabon Algarve
Op vakantie in Portugal

Op vakantie in Portugal

Wilt u binnenkort op vakantie in Portugal? Op AlleCampingsIn.nl vind u een groot aantal campings in Portugal. Hoewel de meeste toeristen de hoofdstad Lissabon en de Algarve bezoeken is er veel te doen in Portugal.

Samen met Spanje maakt  Portugal deel uit van het Iberisch Schiereiland. Voor een  luie strandvakantie of een verkwikkende wandeling in bergen, dalen en heuvels kunt u hier uitstekend terrecht. En wat dacht u van rondstruinen in schilderachtige dorpen, bruisende steden en op kleurrijke markten. Daarna doet u zich zittend op een terras bij de laatste zonnestralen van de dag te goed aan een geroosterd visje, een geurige stoofschotel en een glas wijn. 

Kamperen in Portugal mag alleen op terreinen die ingericht zijn om te kamperen. Kamperen in het openbaar mag volgens de wet van Portugal niet. U riskeert een boete die kan oplopen tot wel € 300,- U mag 48 tot 72 uur op een openbare plek parkeren, maar zorg dat uw uw ramen sluit! Zodra er een raam van uw camper openstaat wordt het gezien als kamperen.