Visvakantie in Portugal | ACi Portugal - Kamperen begint hier Alle campings in Portugal inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Portugal Costa Verde Montanhas Costa de Prata Planicies Kust van Lissabon Algarve
Visvakantie in Portugal

Visvakantie in Portugal

Bent u dol op vissen en wilt u dit gaan doen in Portugal? Of bent u op zoek naar een campings met een vismeer? Uw visvakantie in Portugal begint hier. Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om te vissen op de camping of in de buurt van de camping.

Een aangenaam klimaat, ongerepte natuur en prachtig water om in te vissen, Portugal heeft het allemaal. Toch is het land vandaag de dag nog redelijk onbekend bij de meeste sportvissers. Het land is bij uitstek geschikt voor een visvakantie. Portugal is namelijk omgeven door zee, en zeevissen behoort in Portugal dan ook tot de mogelijkheden. Maar ook als u liefhebber bent van het vissen in zoetwater kunt u in Portugal uw hart ophalen. De Portugese meren en rivieren staan bekend om de grote hoeveelheden vis die hier rondzwemmen. U kunt onder andere vissen op karpers, meerval, snoekbaars en barbeel. Omdat de hengelsport in Portugal nog vrij onontdekt is kunt u ongestoord genieten van het vissen tijdens uw visvakantie in Portugal.

Net als in de meeste Europese landen heeft u een vergunning nodig om te mogen vissen in Portugal. Portugal kent verschillende visvergunningen. Er bestaat een visvergunning die uitsluitend toestemming verleend om te mogen zeevissen. Er is een aparte vergunning nodig om in de binnenwateren van Portugal te mogen vissen. Als toerist kunt u een visvergunning kopen bij een Multibanco-machine. Dit apparaat is te vergelijken met een Nederlands pinautomaat, alleen kunt u hier naast geld opnemen ook tickets voor evenementen kopen en visvergunningen aanschaffen. Voor meer informatie kunt u het beste even langs de lokale VVV gaan, hier kunnen ze u alles vertellen over de Portugese wet- en regelgeving. Dan kunt u onbezorgd vissen tijdens uw visvakantie in Portugal.

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.