SVR campings Slovenie | ACi SloveniŽ - Kamperen begint hier Alle campings in SloveniŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart SloveniŽ
SVR campings Slovenie

SVR campings Slovenie

Wilt u gaan camperen in Slovenie en zoekt u een SVR camping? Op AlleCampingsIn.nl zijn een aantal campings aangemeld die zijn aangesloten bij de SVR. Steeds meer campeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een natuurlijke omgeving. De rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven wordt door steeds meer mensen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings.

Dankzij de Stichting Vrije Recreatie heeft het 'kamperen bij de boer' haar vorm gekregen. Zij is hiervan de grondleggster . Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

Campings de bij de SVR zijn aangesloten bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, door bijvoorbeeld mee te helpen op de boerderij.