Camping in Barcelona | ACi Spanje - Kamperen begint hier Alle campings in Spanje inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Spanje Galicie Asturie Cantabrie Baskenland Navarra La Rioja Aragon Catalonie Castilla en Leon Madrid Castilla-La Mancha Extremadura Valencia Murcia Andalusie
Camping in Barcelona

Camping in Barcelona

Bent u opzoek naar een camping in de omgeving van Barcelona? Op AlleCampingsIn.nl vindt een een groot aanbod van campings die zich in de omgeving van de spaanse stad Barcelona bevinden.

Een camping in Barcelona is ideaal om een strandvakantie te combineren met een bezoek aan de schitterende stad. Of het een gezinscamping of seniorencamping betreft, op AlleCampingsIn.nl vindt u ze allemaal. Kamperen aan de middellandse zee en toch van het stadsleven genieten? Dat kan in Barcelona!

De stad Barcelona staat bekent om de schitterende bouwwerken van Gaudi en door zijn mediterane ligging aan de middellandse zee de ideale uitvalbasis voor een heerlijke zonnige vakantie. Barcelona is de op een na grootste stad van Spanje. Het is de hoofdstad van Catalonie. Barcelona beschikt over veel restaurants, variërend van de traditionele mediterrane keuken tot de Catalaanse haute cuisine.

Campings in de buurt van Barcelona:


Zoek uw camping bij Barcelona op een kaart.