SVR campings Spanje | ACi Spanje - Kamperen begint hier Alle campings in Spanje inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Spanje Galicie Asturie Cantabrie Baskenland Navarra La Rioja Aragon Catalonie Castilla en Leon Madrid Castilla-La Mancha Extremadura Valencia Murcia Andalusie
SVR campings Spanje

SVR campings Spanje

Zoekt naar een SVR camping in Spanje, dan bent u op AlleCampingsIn.nl op het juiste adres. Op deze site staan een aantal campings in Spanje die aangesloten zijn bij de Stichting Vrije Recreatie. Steeds meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Spanje komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland van Spanje waar u van de rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven kunt genieten.

Mede dankzij de inspanningen van de SVR is de vorm van 'kamperen bij de boer' gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De campings die bij de SVR aangesloten zijn bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, basis voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.