Visvakantie in Spanje | ACi Spanje - Kamperen begint hier Alle campings in Spanje inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Spanje Galicie Asturie Cantabrie Baskenland Navarra La Rioja Aragon Catalonie Castilla en Leon Madrid Castilla-La Mancha Extremadura Valencia Murcia Andalusie
Visvakantie in Spanje

Visvakantie in Spanje

Bent u dol op vissen en wilt u dit gaan doen in Spanje? Of bent u op zoek naar een campings met een vismeer? Uw visvakantie in Spanje begint hier. Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om te vissen op de camping of in de buurt van de camping.

Spanje is als vakantieland al jaren ongekend populair bij de Nederlandse vakantieganger. Maar wist u ook dat u er uitstekend kunt vissen? Spanje biedt volop mogelijkheden om uw hengel uit te gooien en te genieten van het vissen in een prachtige omgeving. In de noordelijke ruige berggebieden zwemt vooral veel zalm rond. De rivier de Ebro is één van de meest visrijke rivieren van Europa. In deze rivier kunt u onder andere vissen op karpers, paling, black-bass en barbeel. Ook zeevissen is in Spanje goed mogelijk. Vissen op zee is een geweldig avontuur, helemaal wanneer u kunt genieten van de altijd schijnende Spaanse zon. Wilt u naast het vissen genieten van een zeer aangenaam klimaat, fascinerende ruige natuur en ultieme gastvrijheid? Kies dan voor een visvakantie in Spanje!

Een visvakantie in Spanje is een fantastische ervaring. Maar ook in Spanje gelden regels rondom het vissen. Zo heeft u een visvergunning nodig, de zogenoemde Licencia de Pesca. Deze wordt per provincie afgegeven en is dan ook alleen in die provincie geldig. Er bestaan verschillende vergunningen, welke u nodig hebt is afhankelijk van het water waarin u wilt vissen en de vissoorten waarop u wilt vissen. De vergunning kunt u afhalen bij het provinciehuis. Voor meer informatie kunt u het beste even bij de lokale VVV langsgaan. Zij kunnen u vertellen welke vergunning u precies nodig heeft voor uw ideale visvakantie in Spanje. Als u goed op de hoogte bent van de regels rondom het vissen in Spanje, kunt u volop genieten van uw visvakantie!

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.