SVR campings Tsjechie | ACi TsjechiŽ - Kamperen begint hier Alle campings in TsjechiŽ inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart TsjechiŽ Karlsbad Usti nad Labem Liberec Hradec Kralove Olomouc MoraviŽ-SileziŽ Pilsen Praag Midden-Bohemen Pardubice Zlin Zuid-Moravie Vysocina Zuid-Bohemen
SVR campings Tsjechie

SVR campings Tsjechie

Bij het zoeken naar een SVR camping in Tsjechie bent u op AlleCampingsIn.nl op het juiste adres. Op deze site staan een aantal campings in Tsjechie die aangesloten zijn bij de Stichting Vrije Recreatie. Steeds meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Tsjechie komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland van Tsjechie waar u van de rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven kunt genieten.

De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dankzij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De campings die bij de SVR aangesloten zijn bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, basis voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.