Visvakantie in Zwitserland | ACi Zwitserland - Kamperen begint hier Alle campings in Zwitserland inclusief bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving

Deutsch
Dans france
English
Nederlands

Kies uw vakantielandVrije zoekterm

Weet u waarnaar u
op zoek bent?

Meest gezocht

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws.
Landkaart Zwitserland Meer van Geneve Espace Mittelland Noordwest-Zwitserland Zurich Oost-Zwitserland Centraal Zwitserland Tessin Wallis
Visvakantie in Zwitserland

Visvakantie in Zwitserland

Een visvakantie in Zwitserland organiseren? Of bent u op zoek naar een campings met een vismeer? Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om te vissen op de camping of in de buurt van de camping.

Wanneer u denkt aan Zwitserland, dan denkt u aan besneeuwde bergtoppen, schone berglucht en adembenemende uitzichten. Maar waar u waarschijnlijk niet meteen aan denkt, is vissen! Toch is Zwitserland een paradijs voor hengelaars. In de rivieren, bergmeren en andere wateren zwemt volop vis rond. Een visvakantie in Zwitserland is dan ook een goed idee. Kies voor een slaapplaats nabij het water en geniet van de prachtige natuur, de visrijke wateren en al het moois dat Zwitserland te bieden heeft. Op de website van het Zwitserse toerisme bureau vindt u veel informatie over de verschillende wateren waar u kunt vissen in Zwitserland, en de vis die u hier kunt vangen. Want wat voor type hengelaar u ook bent, voor iedere soort visvakantie kunt u in Zwitserland terecht!

Natuurlijk wilt u tijdens uw visvakantie in Zwitserland onbezorgd kunnen genieten van het vissen. In Zwitserland gelden, net als in de meeste andere Europese landen, regels rondom het vissen in de diverse wateren. Om te mogen vissen in Zwitserland heeft u een visvergunning nodig. Deze vergunning wordt afgegeven per kanton. Een kanton is te vergelijken met een provincie. De vergunning is dan ook alleen geldig in het kanton van afgifte. Bij het kantonkantoor, het politiebureau of de plaatselijke VVV kunnen ze u alle informatie geven over het vissen in die regio. Vraag ook de lokale bevolking gerust om informatie, zij weten namelijk de mooiste visplekjes te vinden! Ga goed geïnformeerd op pad, en geniet volop van het vissen in Zwitserland!

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.